Header Over.jpg
 

Over het pilsjasje

Raar 2.png
 

even lekker Normaal doen

Niks mis met nieuwe dingen, maar waarom constant het wiel opnieuw proberen uit te vinden als het oude vertrouwde recept gewoon goed werkte? Dommelsch Pils mag dan wel een nieuw jasje hebben gekregen, maar het is nog steeds gewoon het heerlijke pils wat je van ons gewend bent. Dus trek je Pilsjasje aan, pak een Dommelsch en doe gewoon even lekker normaal.

 

genieten in stijl

Wij zijn van mening dat je niet al te gek hoeft te doen om er goed uit te zien. Zeker niet terwijl je aan genieten bent van een heerlijk Dommelsch pilsje. Daarom kun jij genieten in stijl, want dit jasje past iedereen. Of je nu een stijlicoon bent of niet. Ook zitten er in het jasje allerlei tools verstopt waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Biertje openen? Zo gefixt met de ingebouwde opener. Trek? Grijp gewoon even in het borrelnootjes vakje. Hands-free? Ook daar hebben wij aan gedacht. Je schuift je pilsje namelijk zo in je borstzak die je bier ook nog eens koel houd. Zo heb jij je handen vrij voor als je nog een biertje voor je vrienden pakt.

Hoofdfoto 2.jpg
BG no pictures.jpg

De voordelen

 
Test.jpg

Altijd een opener

Je bier openen met aanstekers, je tanden of de tafelrand is vanaf nu verleden tijd. Het pilsjasje is namelijk uitgerust met een ingebouwde opener. Super handig natuurlijk!

SNACK READY.jpg

Snack-ready

Vanaf nu geen gehannes meer met slappe boterhamzakjes. Bewaar je heerlijke nootjes gewoon lekker in je binnenzak! 

Drink in stijl

Wil je je handen even vrij hebben? Geen probleem. Schuif je Dommelsch pilsje in het vakje op je borst. Deze houdt je bier ook nog eens koud zodat jij je even bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.